Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
BMW 118Ár: 1.790.000 Ft -
DIAZÁr: 299.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 1.889.000 Ft -
VOLVO XC60Ár: 4.490.000 Ft -
TOYOTA HI LUXÁr: 7.490.000 Ft -
SUZUKI IGNISÁr: 999.000 Ft -
DAEWOO MATIZÁr: 249.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 339.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 1.690.000 Ft -
OPEL ASTRA HÁr: 1.790.000 Ft -
CITROEN C4 PICASSOÁr: 3.220.000 Ft -
RENAULT WINDÁr: 2.190.000 Ft