Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
AUDI A4 ALLROADÁr: 4.999.000 Ft -
VOLKSWAGEN GolfÁr: 3.999.000 Ft -
OPEL AGILAÁr: 799.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 1.699.000 Ft -
AUDI A3Ár: 580.000 Ft -
MAZDA 5Ár: 2.490.000 Ft -
SKODA OCTAVIAÁr: 1.999.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 1.590.000 Ft -
AUDI A6Ár: 4.299.000 Ft -
BMW 116Ár: 2.390.000 Ft -
PEUGEOT 407Ár: 820.000 Ft -
SKODA FAVORITÁr: 799.000 Ft