Hogyan teheti tönkre az autóját...?


Milyen végzetes károkat okozhat az Ön nagy értékű autója fényezésében, a szakszerűtlen polírozás?

A polírozással, a gépkocsija fényezése, ismét a régi színében és fényében ragyoghat, de a szakszerűtlen, házilag kivitelezett polírozások, akár visszafordíthatatlan károkat is okozhatnak.

Sajnos találkozunk naponta elrettentő példákkal is, amikor a nem megfelelően megválasztott korong, illetve paszta használata és a szakszerűtlen polírozási technika következtében, a felület kikráteresedik, amely akkor még igazából, nem is feltűnő.

Az idő múlásával viszont, ezek az árkok egyre kirívóbbak lesznek, sok esetben a javításuk, csak a lakkréteg vastagságának a jelentős vékonyításával lehetséges.

 




Az általunk elvégzett polírozások kivétel nélkül, kizárólag svájci anyagokkal és technológiával készülnek, úgy, hogy a lakkréteg vastagsága a legoptimálisabb maradjon és a felület pedig hologram mentes legyen.

Technológiánk része, hogy a lakkréteg vastagsága, az eredeti vastagságra lesz visszaépítve.

Biztos Ön is azt szeretné, hogy Kedvencére, még sokáig büszke lehessen...

Ne kockáztassa a gépkocsija fényezését amatőr módon kivitelezett polírozással, hiszen az áhított eredményt, nálunk rövid határidővel, akár már 18 ezer forinttól elérheti!

Bízzon meg a hozzáértésünkben, hiszen mi minden nap ezt csináljuk már több mint 23 év óta, az eredményeinket pedig a honlapunkra feltett képek, illetve a sok száz elégedett partnerünk bizonyítja!

Jöjjön el hozzánk a gépkocsijával és megtekintés után, kérje az árajánlatunkat!

 

Ide KATTINTVA nézze meg a Galériánkat!

(A képek, rájuk kattintva nagyíthatók.)


Szöveget írta: Takács Imre
Tel.:06-20/9364-657







A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.